Skocz do zawartości

[KOSZ]Nasz kochany admin ;)

aaa hejjj jjjj

11 odpowiedzi w tym temacie

#1 -niper-

Zaawansowany użytkownik

• Admin serwera
  • 112 postów
14
  • Czas online: 2d 5h 33m 34s

Napisano 08 luty 2012 - 16:23

[b]Data i godzina zdarzenia :[/b] 08.02.2012r 15:20 albo 15:00
[b]Nick admina :[/color] [/b]Yo.Ur.I # wald
Co zrobił ;-]/
b]Mnie jako admina wyzywa czasem i dziś doszło do tego że zaczepiał mnie i pisał że mam nick z google :) trochę przeklina jako admin do kolegów jest git wszystko zrobi ale do innego gracza nic koledze poprawi kampe ale innemu nie to ja latam jak idiota wczoraj poprawiałem to by mnie zabił z kosy w plecy a jego odp było oj sorry nie wiedziałem a widział że latam i poprawiam a samego ct który miał ta kampe zabił i odleciał sb w p/// . Dziś jeden gracz dosłownie 20 - 15 min jak daje tą skargę miał dojście ale on mówi że nie ma dojścia a jego odp to Bo nie było wejścia i zamknij się (Rozumiem kolego ponosi cie ale admin nie może mówić do graczy w taki sposób że powie komuś zamknij ryj a ma coś ważnego do pow
[b]Dowody [demo/screen] ;-]/b]http://imageshack.us...010600022.jpg/] 1 ssy
2: http://imageshack.us/photo/my-images/209/2002010600026.jpg/]
3:http://imageshack.us/photo/my-images/72/2002010600021.jpg/]

Jeszcze jedno podanie dawał w styczniu 7 i został przyjęty a jest luty już admin się kończy mu już :)

Zaraz Hejty którzy go lubią będą pisać
Wald to ogarnięty admin a nie tak jak ty (Mnie to nie wkurzy ja liczę że każdy wypowie się tu normalnie a nie o to że kolega :)

Adminem byłem na:
BaseBulider (Byłem vh@ ale zrezygnowałem ;p)

Zombie mod [Klasy ludzi]

Graczem jestem na:
Pokemod
Olny dd2 and inferno
Codmod
Deathrun
Ffa

#2 kiper122

• Użytkownicy
  • 7 postów
0
  • Lokalizacjawarszawa
  • Czas online: 5h 38m 17s

Napisano 08 luty 2012 - 16:31

Przyznam rację -niper- poniważ admin wald nie pomaga graczą, sam wiem bo go pare razy prosiłem o pomoc i nie zwracał na to uwagi a jako admin powinien pomagać innym graczą.

sry. graczom*

#3 Makwad0R

Kłapouchy

• Admin serwera
  • 275 postów
82
  • LokalizacjaŁódź
  • Czas online: 27d 6h 36m 46s

Napisano 08 luty 2012 - 16:39

ja tak samo jak wyżej potwierdzam to co mowi sniper.
Sniper lata jak "idota" zeby komus poprawidz kamper a wald siedzi lub wbija do kamp i nic nie robi. Chyba po to ma adma aby pomoc graczom i umilic gre.

Admin

JailBreak - 193.218.155.195:27051

Deathmatch - 31.186.83.233:27017

Kontakt

GG - 37403629

Steam - Makwad0R

#4 wald

Zaawansowany użytkownik

• Opiekun serwera
  • 127 postów
5
  • LokalizacjaCzerniki
  • Czas online: 1d 3h 22m 41s

Napisano 08 luty 2012 - 17:29

Po 1 snipers ty jesteś naprawdę żałosny najpierw sam mnie zaczepiasz i piszesz ze jestem żałosny potem ze nie mam steam to ci odpisałem ze masz nick z googli i ze ty jesteś żałosny.

Po 2 nie napisałem zamknij ryj do luQ tylko "zamknij sie" nie miał wejścia bo miał tunel i miał w nim stożek i nie dało się wejść bo sie haczyło głową o sufit to wziąłem mu trochę niżej ten stożek! a on sie drze przez mikro kur.. co to robisz po co przesuwasz no to napisalem do niego zamknij sie nie masz wejscia

Po 3 ja nie klne w przeciwiestwoe do cb juz nie raz slyszlem jak klniesz przez mikro,

A i do do cb Makwad0R nie naprawiłem ci kapmy bo mówiłeś na assault snipers popraw mi kapem dopiero później mówiłeś admin napraw mi kampe to ci odpisałem ze masz dalej sobie wołać snipersa a ty kiper powiedz kiedy ci nie naprawiłem kampy? czemu wy stoicie po stronie snipers wejdzie na serw i się rządzi lepiej niż H@ to się wam w nim podoba?

#5 -niper-

Zaawansowany użytkownik

• Admin serwera
  • 112 postów
14

Napisano 08 luty 2012 - 17:50

Ja się rządzę lepiej niż Amadi o ja cie ........ Trzymać mnie o>O dobrze że dziś ci się admin kończy ;)
Jak byś nie zauważył to ja latam jak po***rdolony na noclip i poprawiam każdemu kampe jak się da i odp najszybciej jak można na wszystko czego gracze chcą i tu cie mam a ty co tylko kolegą pomagasz prawie więc masz pecha nie zapłaciłeś nawet za adma a Amadi kasy potrzebuję admin ci się kończy dziś tak jak pisałem wyżej.
Adminem byłem na:

Zombie mod [Klasy ludzi]

Graczem jestem na:
Pokemod
Olny dd2 and inferno
Codmod
Deathrun
Ffa

#6 MultiFrags

• Użytkownicy
  • 1 postów
0
  • LokalizacjaCisiec
  • Czas online: 40m 27s

Napisano 08 luty 2012 - 17:54

Zgadzam sie z waldem. Zaczepiasz dużo osób a potem sie dziwisz. Dla mnie Yuri jest spox.Nie widziałem żeby przeklinał na servie. Jeśli napiszesz mu na u@ a tego nie robisz zawsze wysłucha. Przyjazny typ. Na servie spędzam od 3 do 5 h i widze jak sie zachowujesz wobec graczy lub adminów wienc nQ. A skarga niepotrzebna bo sam przeklinasz !!! H@ powinien zamknąć temat.

#7 wald

Zaawansowany użytkownik

• Opiekun serwera
  • 127 postów
5
  • LokalizacjaCzerniki
  • Czas online: 1d 3h 22m 41s

Napisano 08 luty 2012 - 17:55

A co możne to nie prawda rozkazujesz adminom co mają robić z tego co sadzę to lepiej niż H@ się rządzisz ! chodziarz to nie twój serwer i tak na boku powiedz co zrobiłeś dla dobra serwera?

#8 -niper-

Zaawansowany użytkownik

• Admin serwera
  • 112 postów
14

Napisano 08 luty 2012 - 18:05

Zgadasz się z Waldem bo jest twoim kolegą konto widać założone przed chwilą a ja szukam kolego osób które by się wypowiedziały co mają już po 10-20 postów a nie konto na fast bo powiedział na serwie załóż konto i napisz to i tamto

Co zrobiłem dla serwa dałem dużo kasy coś około już prawie 100 zł więc masz pecha :)
Informowałem Amadiego o bugach których jest więcej niż może się wydawać chcesz mnie po wkurwiać napisz na gg śmiało tutaj nie będę z tobą dyskutował bo czekam na wypowiedzi graczy którzy napiszą prawdę a kogo to ja zaczepiam z tobą nie da się normalnie porozmawiać tylko odrazu lecisz jak idiota a mówię wilkowi tylko co ma robić i za co bo on jest nowym adminem i za bardzo nie wie i sam się mnie pyta czasem co ma robić
Adminem byłem na:

Zombie mod [Klasy ludzi]

Graczem jestem na:
Pokemod
Olny dd2 and inferno
Codmod
Deathrun
Ffa

#9 PapaSmerf98

Użytkownik

• Użytkownicy
  • 42 postów
4
  • LokalizacjaRuda Śląska
  • Czas online: 1d 3h 32m 25s

Napisano 08 luty 2012 - 18:24

Ja Powiem tylko 1. Walda znam już długo i wiem jaki on jest i te słowa na pewno nie mówił tak sam od siebie na pewno ty mu coś po wiedziałeś ale tego już tu nie pokażesz. Wald umie ogarnąć serwer bo często widzę jak pomaga i poco kłamiecie... może go nie lubicie ale żeby odrazu kłamać to jest wścibskie z waszej strony Snipers pewnie zaraz napisze o kolejny Kolega walda się znalazł bo mu kazał .... nie ja piszę to bo nie umie czytać tych kłamstw. Snipers a ty też nie jest Aniołkiem bo jagbym miał ss co ty niekiedy robisz tooo by było :)

#10 Amadi008

Zaufana gęba

• Junior Moderator
  • 1311 postów
101
  • LokalizacjaBiałystok
  • Czas online: 36d 5h 58m 24s

Napisano 08 luty 2012 - 18:29

Skoro jeden z was lata po mapie i pomaga graczom drugi może spokojnie np. bronić bazy - to kwestia do gadania się. Z tymi screen'ami to nie ma szału. Jak dla mnie powinniście wyluzować. Uważam, ze Sniper jak i Wald ogarniają serwer.
Sniper nie wiem co ty takiego piszesz i robisz na serwerze, ale co raz więcej osób pisze, że się rządzisz. Wald na ciebie nigdy jeszcze skarg nie miałem a na tych screen'ach niby coś tam piszesz. Ogarnij słownictwo i staraj się nie pisać do graczy takich wyrazów więcej.

Nie chcę do dawać wam ostrzeżeń dlatego też tym razem o będzie się bez nich. Otrzymujecie ostrzeżenie ustne - wald i sniper
PS. Ja wiem kiedy, komu wygasa admin, nie denerwuj się. Nie masz pewności, że nie płacił później więc nie pisz tutaj takich głupot.
To by było na ten temat, poczytajcie sobie i zacznijcie WSPóŁPRACOWAĆ !

Temat zamykam.
~Pozdrawiam Amadi

Dołączona grafika

by: TechAvis

Zapraszam na BaseBuilder !

193.218.155.195:27074

#11 Amadi008

Zaufana gęba

• Junior Moderator
  • 1311 postów
101
  • LokalizacjaBiałystok

Napisano 08 luty 2012 - 18:30

Wiadomość wygenerowana automatycznie!
Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Reason: Skargę zamykam, opowiadanie post wyżej.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami
Ekipa Elite-ZoNe.pl
~Pozdrawiam Amadi

Dołączona grafika

#12 Amadi008

Zaufana gęba

• Junior Moderator
  • 1311 postów
101
  • LokalizacjaBiałystok

Napisano 19 marzec 2012 - 16:29

Temat został przeniesiony do KOSZA!

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zaraportuj to administracji!

~Pozdrawiam Amadi

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych