Napisano 08 luty 2012 - 12:46
Mianowicie o co mi chodzi. Potrzebuję przeróbki pluginów VIP na takie które będą mi odpowiadały, a więc:
http://amxx.pl/topic...ty-vip-ffa4fun/
http://amxx.pl/topic...-vip-plugin-34/
są to dwa pluginy które interesują mnie do przeróbki
znajdowac miałoby się w nich:
VIP:
- 110hp na start
- darmowy HE
- kamizelka i helm
- 1200$ (zamiast 800$) na start co rundę
- po wpisaniu /vips lub /vipy bedzie wyswietlany na liscie (tj. tak jak Admini Online: xxx, zzz, yyy, tylko że Vipy Online)
- po wpisaniu w say /infovips wyświetli się MOTD z informacją jak zdobyć vipa
- żeby było pod flagą "s"
- co 4 minuty będzie wyswietlać się info na kolor teamu o wpisaniu w say: /infovips w celu dowiedzenia się więcej o vipie.
[MOTD] vip.txt
SuperVIP:
- dostaje wszystkie granaty co runde
- ma do wyboru m4 lub ak (od drugiej rundy) z wyborem Menu takim jak tu: http://img217.images...6896/menuld.png
- dostaje free deagle
- dostaje kamizelke i helm, a w ct defusal kit
- dodatkowe 5hp za kill, 7hp za HS
- dodatkowe 200$ za kill, 350$ za HS
- może mieć max 130hp
- na start 1500$
- po wpisaniu /supervips lub /supervipy bedzie wyswietlany na liscie (tj. tak jak Admini Online: xxx, zzz, yyy, tylko że SuperVipy Online)
- po wpisaniu w say /infosupervips wyświetli się MOTD z informacją jak zdobyć supervipa
- żeby był pod flagą "t"
- co 3 minuty będzie wyświetlać się info na zielony kolor z informacją o wpisaniu w say: /infosupervips w celu dowiedzenia sie wiecej o vipie.
[MOTD] supervip.txt
Dodatkowo do tego chciałbym:
ładny MOTD do Vipa i SuperVipa (informacje co tam mialoby byc dla osoby która sie podejmie).
Proszę o jakieś info kto by się mógł podjąć, jak długo by to trwało, ewentualne wynagrodzenie za przeróbki.
Pliki, które mnie interesują:
.sma
.txt (MOTD)
.amxx (nie koniecznie)
Napisano 09 luty 2012 - 14:15
1. A mam rozumieć, że wybranie tej broni jest raz na rundę, po respawnie, tak (z zabezpieczeniem, że od drugiej dopiero ma dawać ?
Elo. Jak znajdę czas to to zrobię, a Ty ew. odpowiedz na moje pytanie.
@@EDIT:
2. Co jak wywoła się menu z bronią z SuperVIP'ie ? Ma wszystkie bronie wyrzucić i wtedy on wybiera sobie m4/ak, czy jak ma np mp5 to po wyborze któryś z broni ma 2 ? Ale zauważ, że jak wyrzuci to wszystkie, łącznie z pistoletami.. ;x
@@@EDIT: MOTD się nie zajmuję, od razu mówię.. Nie bawi mnie edytowanie i Tworzenie tekstu w HTML'u, nie mam stylu wizualnego - ładnego

Piszę poprawnie po polsku
Napisano 09 luty 2012 - 15:52
ad. 1 - tak wybieranie broni z menu raz na rundę, po respawnie.
ad. 2 - jeżeli wywoła menu z bronią w supervipie, a gracz przykładowo ma mp5 to powinien wyrzucić tylko tzw. broń "first". łopatologicznie: mam ak, wyskakuje menu z wyborem broni, wybieram m4, automatycznie wyrzuca mi ak oraz daje m4. dobrze by też było, żeby w menu była możliwość jego zamknięcia. tj "0 - wyjscie"
daj znać jeszcze ile chcesz za przeróbkę to zacznę zbierać mamone.
Napisano 09 luty 2012 - 16:03

Napisano 09 luty 2012 - 16:08
Dodatkowo jeżeli gracz wybierze w/w broń to żeby plugin automatycznie dawał mu do broni primammo.
EDIT: Dodatkowo mógłbyś dać do pluginów, żeby tak jak napisałem wywołwały na say informację o MOTD.
Tj:
VIP - "Wpisz w say /infovip aby uzyskac wiecej informacji na temat vipa" - Kolor teamu, bez ' "" ' - co 4min wyświetlane
SuperVIP - "Wpisz w say /infosupervip aby uzyskac wiecej informacji na temat supervipa" - Kolor zielony, bez ' "" ' - co 3min wyświetlane.
Napisano 09 luty 2012 - 20:40
Elo

Napisano 09 luty 2012 - 21:48
Napisano 04 marzec 2012 - 01:50

Napisano 04 marzec 2012 - 11:55
co do drugiego pluginu - podejmiesz się czy poprosić o sklecenie go kogoś innego? (żaden problem :>)
Napisano 04 marzec 2012 - 14:46

Napisano 04 marzec 2012 - 15:04
A co do tego pierwszego (drugi) to czekam z niecierpliwością na .sma
Napisano 04 marzec 2012 - 15:30
1. jak gracz miał schowane mp5, wymuszało slot1 - gracz ma teraz w rece mp5 i go wyrzuca
2. jak gracz nie miał nic oprócz np pistoletu, to wymuszało slot1, ale ze tam nic nie ma.. wyrzucało pistolet..
Więc zrobiłem warunek, że wyrzuca jak gracz ma coś na slocie1. Wygląda to tak: wybierasz m4/ak z menu, po 0.1s wyrzuca Ci broń jeśli ją masz, a po kolejnej 0.1s daję Ci broń którą wybrałeś, chyba proste i logiczne. ; d
@EDIT: - jeśli działa to w zamian możesz od razu ściągnąć mi warna ; )

Napisano 05 marzec 2012 - 22:31
Close
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty