Skocz do zawartości

WIN XP SZUKAM

win xp szukam

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dr.DoPaLaCz

Zaawansowany użytkownik

• Admin serwera
  • 199 postów
16
  • LokalizacjaGórno - Okolice Rzeszowa
  • Czas online: 4d 12h 14m 36s

Napisano 01 luty 2012 - 10:49

Siema szukam Win XP bo ja osobiscie mam win7 ale on mi laguje wiec zukam mojego bylogo systemu!!!
Prosze napiszciemi inki z dzilajacym win Xp ten , ktory bedziedobrze dzialal oseje +++!!!
WIEC PROSZE O POMOC !!!!

Dołączona grafika

#2 Green Heart

M34

• V.I.P
  • PipPipPipPipPip
  • 550 postów
46
  • Czas online: 21d 11h 39m 4s

Napisano 01 luty 2012 - 11:59

Proszę:chomikuj.pl/maskitex/(...Systemy+Operacyjne...)/Windows+XP+Service+Pack+3+PL
Jeżeli nie posiadasz własnego chomika, zapraszam na pw w celu uzyskania danych do mojego.

Dołączona grafika

Have you join?

#3 Striker Ninja

Junior Moderator

• Junior Moderator
  • 1153 postów
75
  • LokalizacjaKraków
  • Czas online: 15d 19h 29m 22s

Napisano 03 luty 2012 - 21:20

Win XP to stary klamot. Ma mnóstwo teraz mankamentów i bardzo łatwo obejść w nim zabezpieczenia. Lepiej zostań przy swojej siódemce albo po prostu zainstaluj XP jak chcesz na innej partycji. :)

Dołączona grafika

Użytkowniku! Jeśli mój post ci się spodobał lub pomogłem w jakikolwiek sposób to kliknij w Dołączona grafika przy moim poście. Dziękuje :-)

#4 Zajec

Zaawansowany użytkownik

• Grafik
  • 234 postów
227
  • LokalizacjaBiałystok
  • Czas online: 5d 9h 34m 17s

Napisano 04 luty 2012 - 12:31

Win XP to stary klamot? hahahaha! Dobry jesteś :) Vista, 7 opierają się właśnie na xp-ku tylko zostało dodane do tych systemów wiele niepotrzebnych udogodnień jak poprawione graficznie opcje, jakieś ułatwienia itd itd co właśnie zwiększa poziom "lagowania" systemu.
Jeśli ktoś ma słabszy komputer polecam zainstalowanie Windowsa XP w wersji MX - jest to jeszcze bardziej okrojona wersja Win Xp bez żadnych zbędnych dodatków grafinczych i innych pierdół które zawalałyby tylko dysk, obciążenie systemu itd. - sam tej wersji używam na swoim "słabym" sprzęcie i jestem bardzo zadowolony. Poza tym ta wersja posiada wszystkie zainstalowane Service Pack'i które na 100% załatały podziurawionego Win XP. Jest to sam "goły" system Windows XP Pro z wyglądem natywnym (jak Win98) jeśli sobie ustawimy.

http://windowsmx.pl/...c=fileinfo&id=1

#5 Sorry.

Pro

• V.I.P
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1249 postów
41
  • LokalizacjaWrocław
  • Czas online: 20d 5h 40m 45s

Napisano 05 luty 2012 - 16:51

Windows XP znajdziesz w pobliskim sklepie komputerowym, bądź w oficjalnym sklepie Microsoft.

http://windows.micro...ucts/windows-xp

Nie popieramy piractwa internetowego.

Dołączona grafika
STEAM_0:1:30174811

"..tylko w wyniku codziennego intensywnego treningu
broń
staje się częścią człowieka,
a człowiek
staje się bronią...."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych