Krew mnie zaleje przez 7H się ******** z tym steamem boshhhhhh 0.0
STEAM GUARD=**********************
Rozpoczety przez Wafelek;****, 03 kwi 2011 17:55
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 kwiecień 2011 - 17:55
Witam wszystkich użytkowników forum mam otóż mały problem po dzisiejszym formacie steam poprosił mnie żebym jakiś klucz wpisał który został wysłąny na e-maila problem jest w tym że ŻADNEGO KLUCZA nie ma pisałem do supportu ale jak zwykle Valve leci na kasę i olewa graczy =.= Więc macie jakieś propozycję żeby ten klucz dostać
pocztę mam na interii i dwa razy zmieniałem e-maila jeżeli chodzi o steam ale na każdym z nich nie było klucza tego kluczu
Napisano 03 kwiecień 2011 - 19:01
hmm miałem to samo ale mi normalnie przyszło. spróbuj założyć może email na o2.pl i tam żeby wysłało, ja mam na o2 i mi od razu przyszło.

Napisano 03 kwiecień 2011 - 20:00
Okej założę ale jak mam zmienić adres E-Mail skoro nie mogę zalogować się na konto steam(ponieważ prosi o ten głupi klucz-.-) da się zmienić adres na stronie głównej steam?? tzn steam community??
PS to aktualne konto mam na interii więc może dlatego tak DŁUGO dochodzi czy coś
PS to aktualne konto mam na interii więc może dlatego tak DŁUGO dochodzi czy coś
Napisano 04 kwiecień 2011 - 06:15
z tego co słyszałem, to interia jest słaba... nie wiem próbuj dalej na tą pocztę , jak nie to pozostaje ci support steama lub steam community choć sam nie wiem czy tam można zmienić.

Napisano 06 kwiecień 2011 - 19:13
Problem prawie rozwiązany kamień z serca mi powoli spada lecz mam pytanie odnośnie jeszcze steam guarda otóż Support wysłał mi wiadomość żebym zrobił zdjęcia moich gier na steam(chodzi tu dokładnie o cd-keye)i napisali żebym Support Ticket Number który otrzymałem wpisać koło kluczu a z resztą jakbyście mogli pomóżcie mi plizka bd dawał piwko każdej osobie która da cenną wskazówkę. Wiem dokładnie o co chodzi ale chcę się po prostu upewnić. Oto wiadomość która mi przyszła na E-maila.
Hello, Thank you for contacting Steam Support. In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account(s). If you purchased software through Steam with a credit card, please confirm the card type (Visa, Mastercard, Discover, American Express), full name, expiration date, and last four digits of the card used with the order(s). If you purchased software through Steam through PayPal, please provide the PayPal account holder billing information (name and address) and the PayPal Invoice ID. The Invoice ID will be 16-18 digits long and comprised of only numbers. It may be listed as the Order Description Number. If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number ****-****-**** on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy. If you have any difficulty locating the CD Key on the packaging, please see the following link: URL: http://support.steam...red.com/images/ ... cdkey2.jpg After verifying your proof of ownership we will gladly assist you with this issue.
PS wszystkie gry kupione są ze sklepu nie kupowałem przez paypala ani przez karty kredytowe typu visa master card itd itd
Hello, Thank you for contacting Steam Support. In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account(s). If you purchased software through Steam with a credit card, please confirm the card type (Visa, Mastercard, Discover, American Express), full name, expiration date, and last four digits of the card used with the order(s). If you purchased software through Steam through PayPal, please provide the PayPal account holder billing information (name and address) and the PayPal Invoice ID. The Invoice ID will be 16-18 digits long and comprised of only numbers. It may be listed as the Order Description Number. If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number ****-****-**** on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy. If you have any difficulty locating the CD Key on the packaging, please see the following link: URL: http://support.steam...red.com/images/ ... cdkey2.jpg After verifying your proof of ownership we will gladly assist you with this issue.
PS wszystkie gry kupione są ze sklepu nie kupowałem przez paypala ani przez karty kredytowe typu visa master card itd itd
Napisano 06 kwiecień 2011 - 19:36
musisz zrobić zdjęcie cd-keya ,którego miałeś na tej "książeczce" z tyłu zdjęcie musi być formatu .jpg i muszą być wszystkie kolory.

Napisano 06 kwiecień 2011 - 19:38
Jak na steamsupport.com ( czy jakos tak
) To nacisnalem to po prawej i przyszedl mi kod ^^
Napisano 06 kwiecień 2011 - 19:48
pann jestem twoim dłużnikiem do końca życia w następnym życiu nie zapomnę o tobie
(nie bierz tego tak że jestem gejem) klucz mi doszedł owszem ale na inny e-mail kochane valve;**** można zamknąć temat pann jeszcze raz dzięki :DDDDDDDDD
Napisano 21 październik 2011 - 18:30
Siema mam taki sam problem ze steam guard mam e maila z interi dodałem steama do zaufanych odblokowalem spama itd.. ale nadal nie przychodzi może mi ktoś pomóc ?! jak coś proszę pisać na gg 7785898 albo tutaj w temacie
jeśli chodzi o wafelka to możesz mi wytłumaczyć jak odzyskałeś ten kod?
Napisano 04 luty 2012 - 21:37
Wiadomość wygenerowana automatycznie!
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Reason: Problem rozwiązany
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami
Ekipa Elite-ZoNe.pl
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Reason: Problem rozwiązany
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami
Ekipa Elite-ZoNe.pl

STEAM_0:1:30174811
"..tylko w wyniku codziennego intensywnego treningu
broń
staje się częścią człowieka,
a człowiek
staje się bronią...."
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty